Българският боксьор Кубрат Пулев трябва да се бие с Антъни

...
Българският боксьор Кубрат Пулев трябва да се бие с Антъни
Коментари Харесай

Хърн нахока Кобрата: Иска повече пари от нужното!

Българският боксьор Кубрат Пулев би трябвало да се бие с Антъни Джошуа за пояса на IBF, откакто Кобрата стана наложителен кандидат за пояса. Агентът на AJ още веднъж разяснява обстановката към родния боксьор, като довери, че двамата би трябвало да се бият в Лондон през май или юни, или в противоположен случай мачът може да не се организира.

„ Пулев е основният кандидат. Мисля, че това стана, откакто той завоюва всичките си претендетски мачове за колана на IBF и той би трябвало да е преди WBO. Джошуа желае да се бие обаче в Англия. Преди се би в Ню Йорк, след това в Саудитска Арабия. Според мен е време да се върне вкъщи. Лошата вест е, че Кубрат желае повече пари от вероятните за този пердах и счита, че бокс в Истанбул или Саудитска Арабия или Конго, или Нигерия, ще му донесат повече дивиденти. Само че AJ задава разпоредбите ”, сподели още той пред Sky Sports, представен от " Гонг ".

„ Антъни може и да освободи колана, в случай че Пулев желае да се бие на тези места, откакто той самият желае мачът да е в Лондон. Гледаме датите в края на май до началото на юни за дуела с Пулев. Мачът може да се състои на доста места – „ Емирейтс ”, „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм ”, може и в „ Туикенхам ” – без значение е ”, съобщи още Хърн.

„ Принсипалити Стейдиъм ” също може да ни одобри, само че AJ желае мач в Лондон, тъй че това е надалеч от идеалния живот, изключително за боксов мач ”, приключи шефът на Matchroom.

Същевременно на Антъни Джошуа е получил „ голяма оферта ”, с цел да се организира неоспорим конфликт в тежка категория против спечелилия от багра сред Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, написа Sky Sports. Срещата би следвало да се организира в Саудитска Арабия, като сумата остава неназована до този миг.

Британската суперзвезда в бокса върна своите трофеи след реванша с Анди Руис-младши в „ Дириа Арена ” през декември, а сътрудникът му Еди Хърн тогава призна, че се надява на още един блокбъстър-мач в Близкия Изток през новата година.

Уайлдър пази своята купа от WBC на 22-и февруари в Лас Вегас против Тайсън Фюри, до момента в който Джошуа би трябвало да се бие с българина Кубрат Пулев, който е главен кандидат за пояса на IBF в Лондон през май или юни, продължава британското издание.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР