Българският боксьор Кубрат Пулев сподели на Летище София, че е

...
Българският боксьор Кубрат Пулев сподели на Летище София, че е
Коментари Харесай

Кобрата: Фюри не ме интересува, чувствам се млад!

Българският боксьор Кубрат Пулев показа на Летище София, че е зареден с сила и подготвен да победи своя конкурент в събота - Хюи Фюри. Галавечерта е на 27 октомври в Арена Армеец.

През последните седмици Кобрата се приготвяше в Германия.

" Уникално е чувството, че ще се удрям в България. Много е хубаво - пред цялостна зала, доста хора, прочувствена аудитория. Няма по-хубаво нещо. Ако публиката ще е мотивация за Фюри, мен би трябвало да ме изстреля в Космоса. Щом е толкоз млад... Ще забележим. Аз също съм млад ", показа Кобрата.

" Заложих на отбрана, на удари, на всичко, на експедитивност. Готвих се за неговия жанр. Предимството му е, че е с няколко сантиметра по-висок и че приказва по-добър британски от мен. Не го чувам какво приказва, дочух, че се готви за мач с Джошуа. По-добре да не бърза, знам го от персонален опит. "

" Зареден съм с сила, изключително поради родната аудитория. Ще се удрям като лъв, чака го тежко проваляне. Не знам какви са му здравословните проблеми. Бях на процедури, които да възстановят мускула по-бързо, усещам се на 19 години сега ", сподели още Кубрат Пулев.

" В седмица имах по три спаринга, и преди този момент имах спаринги, с положителни сътрудници. Аз съм удовлетворен от подготовката си. Смятам, че съм се концентрирал и ще съумея. "

" Брат ми постоянно играе, където и аз. Това му е първа купа, нека да победи, да не му повлияе публиката. Има още малко билети, би трябвало да побързат. Цените на билетите сме ги свалили колкото можем за едно сходно събитие ", приключи Пулев.

 Кубрат Пулев: Чух, че Хюи Фюри се готви за Джошуа... Да не бърза!
Кубрат Пулев: Чух, че Хюи Фюри се готви за Джошуа... Да не бърза!

" Когато човек подценява обстановката е доста неприятно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР