Българският боксьор Кубрат Пулев ще трябва да посети обучителна програма

...
Българският боксьор Кубрат Пулев ще трябва да посети обучителна програма
Коментари Харесай

Какво иска Суши и как Кубрат ще се отърве

Българският боксьор Кубрат Пулев ще би трябвало да посети обучителна стратегия във връзка със половия тормоз и специфичен курс за предварителна защита на половите похищения над дамите в медийната сефера и да заплати 2500 $ санкция преди идващото съвещание на Спортната комисия на щата Калифорния, което ще бъде на 22 юли. Ако извърши тези условия, още тогава боксовият му лиценз може да бъде възобновен. Както е известно комисията лиши лиценза на Кобрата за територията на Северна Америка за период от 6 месеца, считано от датата на провинението, поради целувката му към репортерката Дженифър Равало след мача с Богдан Дину на 23 март.

Двете стратегии предстоят да бъдат утвърдени от комисията в идващите 14 дни. Те би трябвало да се проведат в Съединени американски щати, а Пулев би трябвало да ги приключи в идващите 45 дни. Това значи, че Пулев ще прекара много време оттатък океана.

Дженифър Равало и нейния юрист Глория Олред бяха безапелационни, че не желаят пари, а желаят Кобрата да бъде осъден точно по метод, който би го лишил от опцията да се занимава с това, което най-вече обича. На този стадий Олред не е завеждала цивилен иск против Пулев и пред камерата на NOVA изясни, че нямат желание да търсят финансово обезщетение. Тези изказвания обаче не изключват опцията за в бъдеще обстановката да се промени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР