Българският боксьор Кубрат Пулев коментира двубоят между Анди Руис-младши и

...
Българският боксьор Кубрат Пулев коментира двубоят между Анди Руис-младши и
Коментари Харесай

Кобрата: Руис ще победи отново, но няма да е толкова лесно

Българският боксьор Кубрат Пулев разяснява дуелът сред Анди Руис-младши и Антъни Джошуа, който следва да се организира на 7 декември в Саудитска Арабия. Независимо кой ще излезе краен победител от този конфликт, Кобрата ще получи втори късмет да се бие за международната купа, откакто предходната седмица победи Райдъл Букър.

Пулев има вяра, че Руис още веднъж ще победи Джошуа, стига първенецът на IBF, IBO, WBA и WBO да се приготви вярно за идния дуел.

"Мисля, че в случай че Руис е съществено квалифициран и не проявяви мързел в тренировките, ще победи още веднъж ", предсказа Пулев.

Анди Руис сервира една от най-големите изненади в тежка категория, нокаутирайки Джошуа на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк. Джошуа беше любимец в дуела им, само че Руис повали Джошуа четири пъти и го спря изрично в седми рунд, постигайки победа с механически нокаут.

Пулев обаче е на мнение, че Руис е прекарал прекомерно доста време в празнуването на историческата си победа, когато е трябвало да тренира и да се концентрира върху реванша им.

"Не знам какъв брой е фокусиран, тъй като успеха беше като потрес за него. В момента той е известен, има коли, от самото начало разгласяват негови фотоси на всички места. Ако остане концентриран и е сериозен в тренировките, считам, че ще победи, само че този път няма да е толкоз елементарно ", съобщи Пулев.

"Джошуа ще бъде друг, той се е поучил от грешките си в предния дуел. Очаквам той и неговият екип да подходят друго. Те ще имат друга тактика и ще са по-сериозни. Той позволи тази загуба, тъй като намерения, че това ще бъде лесна победа за него, само че ето, че не се случи по този начин. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР