Българският боксьор Кубрат Пулев е приел да се бие с

...
Българският боксьор Кубрат Пулев е приел да се бие с
Коментари Харесай

Зауерланд: Мачът между Пулев и Уайт може да бъде в България

Българският боксьор Кубрат Пулев е приел да се бие с Дилиан Уайт във заключителен елиминатор, който ще дефинира формалния кандидат за пояса в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF).

Вчера промоутърът на носителя на пояса Антъни Джошуа - Еди Хърн, разкри, че от IBF са наредили да се състои мач сред Пулев и Уайт, като спечелилият ще има опция да се изправи против Джошуа. " Приемаме предизвикването, уповавам се и Дилиан да го направи. Готови сме да организираме мача. Работим сполучливо с Еди от години, той е човек, с който елементарно се прави работа, каквито сме и ние. Мисля, че ще се получи елементарно ", разяснява промоутърът на Кобрата Нисе Заурланд.

Според Зауерланд мачът може да се състои, както в България, по този начин и във Англия. " Кубрат е народен воин в България и продава по 20 хиляди билета на своите мачове. Дилиан от своя страна също е забавен боксьор. Това ще е огромен мач, както и да го гледаме. Юни е реален вид. Кубрат още веднъж тренира, възобновен е от травмата и е подготвен да се бие ", добави Зауерланд. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР