Българският боксьор Кубрат Пулев е номер 1 в списъка за

...
Българският боксьор Кубрат Пулев е номер 1 в списъка за
Коментари Харесай

В САЩ признават: Кобрата е номер 1 в списъка на световния шампион

Българският боксьор Кубрат Пулев е номер 1 в листата за мач против новия международен първенец в 3 от версиите, който ще бъде излъчен на 7 декември в Саудитска Арабия. Тогава Анди Руис излиза против Антъи Джошуа, с цел да брани поясите на IBF, WBO и WBA, които лиши на Джошуа на 1 юни в Ню Йорк. Според американския боксов уебсайт worldboningnews.net Кобрата е с преимущество в поредицата от тествания на спечелилия към съединителен мач за купата безспорен международен първенец против носителя на пояса на WBC. В момента това е Дионтей Уайлдър, само че на 22 февруари той ще играе реванш против Тайсън Фюри след равенството сред двамата на 1 декември предходната година в Лос Анджелис.

Българският боксьор е номер 1 в ранглистата на IBF и наложителен кандидат на организацията. Изданието твърди, че босът на на Международната боксова федерация Дарил Пийпълс е прочут като човек, който не прави взаимни отстъпки с разпоредбите и ще упорства редът за отбрани да бъде спазен. Тоест - Руис или Джошуа да се бият с Кобрата до края на май следващата година. Промоутърът на Джошуа Еди Хърн настояваше първа да е отбраната на WBO, в която кандидат е Олександър Усик. Украинецът към момента няма изигран нито един мач при най-тежките, откакто стана безспорен международен първенец в полутежка категория. Желанието на Хърн обаче надали ще се реализира, а уеб сайтът е безапелационен, че президентът на IBF ще отнеме пояса на първенеца, в случай че идващият му мач не е против Кобрата. Защитата във версия WBO е на второ място, написа още worldboxingnews.net./ Трафик Нюз

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР