Българският боксьор, който загина на ринга в Шкодра (Албания), е

...
Българският боксьор, който загина на ринга в Шкодра (Албания), е
Коментари Харесай

Сестрата на починалия ни боксьор с ужасни разкрития

Българският боксьор, който почина на кръга в Шкодра (Албания), е Борис Станчов, а не Исус Величков, както в началото беше оповестено от Българския професионален боксов съюз. Това се удостоверява и от обявата на сестрата на умрелия млад играч. Ани Станчева направи ужасни разкрития след кончината на брат си, почернила фамилията им, написа Блиц.

``
реклама

Тя също e учудена по какъв начин на Борис е разрешено да се качи на кръга с сменена идентичност? Сестрата на починалия твърди, че треньорът на брат й е напуснал " шибаната продажна Албания ", щом схванал, че той е умрял.

Както към този момент стана ясно, Станчов е излязъл на кръга със самоличността на Величков, като за момента не е ясна повода за подмяната. Боксьорът е взел участие в мач в категория " перо " против локалния представител Ардит Муря, като в четвъртия рунд е примрял. На помощ незабавно са се притекли от медицинския екип, съумели са да го върнат в схващане и да го транспортират в близката болница.

" Възползват се от това, че сме роми! И мислят, че не си знаем правата, само че доста сгрешиха. Аз и моето семейство ще получим правдивост за отнетия живот на моя брат! Единственият, който ни го лишиха! ", написа още сестрата на умрелия млад боксьор.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР