Българският баскетболист Александър Везенков вкара 8 точки и добави 9

...
Българският баскетболист Александър Везенков вкара 8 точки и добави 9
Коментари Харесай

Александър Везенков с 8 точки при поредния успех на Олимпиакос в гръцкото първенство

Българският баскетболист Александър Везенков вкара 8 точки и добави 9 битки и 1 открадната топка при трагичния триумф на неговия клубен Олимпиакос с 87:86 (22:20, 20:24, 21:18, 24:24) като посетител на Перистери в среща от гръцкото състезание.

Двата тима изиграха доста равностойна среща в " Перистери Арена " в предградията на Атина, като успеха за " червено-белите " обезпечи Томас Уолкъп с панер две секунди преди финалната сирена.

Костас Папаниколау и Янулис Ларендзакис вкараха по 13 точки за спечелилите, до момента в който най-резултатен от всички в срещата беше Миро Билан, който осъществя 20 пункта за домакините.

С триумфа си Олимпиакос продължава без загуба в гръцкия шампионат, като грандът от Пирея е водач в подреждането с баланс 13-0, до момента в който съставът на Перистери се намира на пета позиция с 8-5.

В идващия кръг Александър Везенков и компания са домакини на някогашния клуб на българина Арис Солун, само че преди този момент в петък (27 януари) Олимпиакос се изправя против Макаби Тел Авив в среща от Евролигата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР