Българският баскетболен национал Йордан Минчев се раздели по взаимно съгласие

...
Българският баскетболен национал Йордан Минчев се раздели по взаимно съгласие
Коментари Харесай

Йордан Минчев разтрогна по взаимно съгласие с унгарския Атомерьомю

Българският баскетболен национал Йордан Минчев се раздели по взаимно единодушие с клубния си отбор Атомерьомю, разкриха от унгарския клуб на формалния си уебсайт.

Причина за раздялата сред двете страни стана контузията на Минчев, която той получи прeз юли по време на мача на националния тим против Босна и Херцеговина от международните квалификации.

Именно тази травма попречи на Йордан Минчев да бъде част от отбора на България, който взе присъединяване на Евробаскет 2022.

Въпреки това някогашният играч на Фенербахче стартира подготовка за новия сезон със състава на Атомерьомю, само че още след първите няколко занимания е станало ясно, че цялостното възобновяване на Минчев ще отнеме повече от предстоящото.

В последна сметка това е принудило унгарския отбор и Йордан Минчев да седнат на масата за договаряния, като двете страни са взели решение договорът на българина да бъде разтрогнат по взаимно единодушие.

" След договаряния с играча и неговия управител, двете страни взеха решение той да продължи лекуването си ", написаха от Атомерьомю и пожелаха бързо възобновяване на българския национал.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР