Българският баскетболен национал Александър Везенков заяви, че е работил много

...
Българският баскетболен национал Александър Везенков заяви, че е работил много
Коментари Харесай

В Гърция: сравниха Везенков с Ерлинг Холанд

Българският баскетболен национал Александър Везенков съобщи, че е работил доста съществено през лятото, с цел да се приготви за сезона, който го чака. 

" Работих доста крепко, с цел да приготвя тялото си за надпреварите, пътуванията, всичко. Определено се изтощавам,  но щабът се грижи за всички нас в тима. “, разяснява Везенков след триумфа на неговия Олимпиакос в шампионата за Купата на Гърция. 

Александър Везенков бе определен за най-полезен състезател на финала против Перистери, а на сравнението с Ерлинг Холанд в изявление пред sport24.gr, той отговори: 

„ Не мога да го приема, аз съм много непретенциозен. Щастлив съм да способствам за успехите на тима. “ 
 Просто неукротим: Везенков е MVP на шампионата за Купата Просто неукротим: Везенков е MVP на шампионата за Купата
Българинът бе запитан и за конкуренцията за наградата за най-полезен играч в Евролигата. 

„ Отново ще ви дам чудноват отговор, само че ще бъда почтен. Това, което ме вълнува е да се класираме за Финалната четворка. Да бъдем там. Остават ни 10 мача от постоянния сезон и би трябвало да останем съсредоточени. Ако стигна до оценката, тогава добре. Но ние играем екипен спорт и отборът е този, който ще те вдигне. Най-важното нещо е да печелим трофеи. Спечелихме две от четири. Трябва да останем скромни и амбициозни. “, разяснява той. 

Снимка: facebook.com/olympiacosbc
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР