Българският баскетболен национал Александър Везенков за втори път от началото

...
Българският баскетболен национал Александър Везенков за втори път от началото
Коментари Харесай

Неприятна новина за Сакраменто и разочарование за Александър Везенков

Българският баскетболен национал Александър Везенков за повторно от началото на сезона остана отвън групата на Сакраменто Кингс за мач от НБА. 28-годишното крило е почувствал болки в палеца на лявата ръка и това е повода да не играе при гостуването на Ню Орлийнс Пеликанс.

Неприятната вест за травмата на Везенков беше допълнена от обстоятелството, че в негово неявяване „ кралете “ стопираха серията си от шест следващи победи, отстъпвайки на „ пеликаните “ с 93:129. Харисън Барнс стана най-резултатния състезател на Сакраменто в мача, вкарвайки 16 точки. Диарън Фокс добави 14, а Домантас Сабонис направи дабъл-дабъл – 10 точки и 10 битки.

Брендън Инграм се отличи с 31 точки за триумфа на домакините от Ню Орлийнс. Зайън Уилямсън наниза 26 точки. Йонас Валачунас се отличи с дабъл-дабъл за Пеликанс – 10 точки и 13 битки.

Загубата смъкна Сакраменто Кингс с една позиция в класирането на Западната Конференция. „ Кралете “ към този момент са пети. Следващият мач на отбора е още веднъж посещение на Ню Орлийнс Пеликанс. Двубоят ще се играе на 23 ноември (четвъртък) от 3:00 часа българско време.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР