Българският ансамбъл спечели златния медал на финала на пет обръча

...
Българският ансамбъл спечели златния медал на финала на пет обръча
Коментари Харесай

Гимнастичките от ансамбъла: Много сме щастливи, беше удоволствие да играем пред тази публика

Българският отбор завоюва златния орден на финала на пет обръча и остана на шесто място на три топки и две въжета на 36-о международното състезание по художествена гимнастика в София.
Гимнастичките от ансамбъла завоюваха и бронз в многобоя нощес.

" След обръчите, когато махахме на госпожата и й пращахме целувки, видях президента. Изненадах се. Мисля, че той беше горделив и благополучен от изиграването ни ", разяснява капитанът Симона Дянкова появиха на президента Румен Радев, който изгледа в " Арена Армеец " шампионското осъществяване на композицията с пет обръча.
 СП по художествена гимнастика - край 5 обръча @@@

" Много сме щастливи, беше наслаждение да играем пред тази аудитория. Нашата цел беше да изпитаме наслаждение от това Световно състезание. Много сме щастливи и за златния орден, а за топки и въжета ще си извадим поучения от грешките, само че също беше наслаждение да играем ", добави Стефани Кирякова.
Преди малко повече от година, след сребърния орден в многобоя на шампионата на планетата в Пезаро, Елена Бинева съобщи, че желае всеки ден да е Световно състезание. Сега тя беше запитана продължава ли да е на същото мнение.

" Със сигурност отново желая всеки ден да е Световно. Това, че през вчерашния ден допуснахме неточности не значи, че сме спирали да мечтаем. Днес се борихме и ще продължим да се борим, с цел да натрупаме още медали ", съобщи Бинева.
 СП по художествена гимнастика - край 5 обръча @@@

" Днес излязохме и искахме да изиграем композициите. Най-важното беше, откакто ги изиграем, да се усещаме щастливи ", добави Кирякова
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР