Българският ансамбъл по художествена гимнастика за жени проведе първата си

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика за жени проведе първата си
Коментари Харесай

Ансамбълът по художествена гимнастика с първа тренировка в Баку

Българският отбор по художествена гимнастика за дами организира първата си подготовка на килима след идването си в Баку за присъединяване на европейското състезание по художествена гимнастика.

Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова дружно със своите треньорки Весела Димитрова и Михаела Маевска дойдоха в столицата по-рано през днешния ден, а в хода на шампионата те ще се борят за медали в многобоя и на обособените уреди при ансамблите, както и в отборната конкуренция.

Световните ни шампионки от София през предходната година ще създадат своята публична подиум подготовка в залата в Баку на следващия ден вечер сред 19.00 и 19.15 часа българско време дружно със състава на Германия.

Родните грации пък ще стартират присъединяване си в конкуренцията на 20 май (събота) от 17.55 часа българско време с многобоя при ансамблите , който ще дефинира и крайното класиране в отборното съревнование.

В последния ден от шампионата в неделя (21 май) пък се надяваме да забележим девойките на Весела Димитрова и Михаела Маевска и в борбата за оценките на обособените уреди, която стартира в 15.05 часа българско време.

Не пропускайте най-интересното от европейското състезание по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntnews.bg/sport



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР