Българският ъндърграунд е в крак със световните лайфстайл тенденции. Роден

...
Българският ъндърграунд е в крак със световните лайфстайл тенденции. Роден
Коментари Харесай

Родният ъндърграунд се сдоби с наркобос-джендър

Българският ъндърграунд е в крайник със международните начин на живот трендове. Роден необут, за който се твърди, че е един от сериозните фактори в трафика и продажбата на хероин и кокаин, е джендър по схващане, предопределение и държание, написа HotArena.

Става въпрос за малко известния за необятната аудитория Румен Дахлев.

Той е родом от Поморие, а прякорът му е Черния принц. Идва от ромската му жила. Миналата година в медиите излезнаха изявления, че помориецът е един от сериозните фигури в бизнеса с дрога. В ГДБОП имало информация, че той търгува със съществени количества хероин и кокаин. Хероинът се взимал от Турция и изнасял за Холандия. Там на бартер Дахлев взимал кокаин.

Част от белия прахуляк се продавал в Западна Европа, а друга влизала в България за вътрешния пазар. След постъпването на данните против настоящия състезател против него е почнала инспекция. Силно забавен факт лъснал в тази инспекция.

Оказало се, че Дахлев имал доста своеволен живот. Той се обличал и гримирал като жена. В този тип канил в загадка квартира в столичния квартал "Лозенец " на ул. "Плана Планина " възпитаници от мъжки пол. Да се забавляват.

Румен Дахлев самичък споделял на другари, че от много години се чувствал некомфортно в тялото си. Мъжките белези се бунтували от нежното самоосъзнаване за себе си. Такъв дискомфорт може по принцип да бъде решен с интервенция за промяна на пола, само че не е ясно дали той ще се реши на такава стъпка.

Дахлев се хвалил пред учениците с огромния си автопарк. Той се оценявал за над половин милион лв.. Любимият му цвят на коли очевидно е наследник. Две от неговите беемвета са с цвета на морето. Става въпрос за спортно и супер скъпо „ БМВ М6” и Х5” от същата марка със състезателен М пакет. Тях даже си ги беше качил обществено във Facebook.

Всичките му коли са с немски номера, с цел да си спести налози в България. До преди години Дахлев е имал връзка със застаряващата фолкпевица Лия, само че се е разделил с нея, с цел да се трансферира на ученическа вълна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР