Българският алпиец Алберт Попов разкри, че не е доволен от

...
Българският алпиец Алберт Попов разкри, че не е доволен от
Коментари Харесай

Алберт Попов: Не съм доволен, истинската цел е в неделя

Българският алпиец Алберт Попов разкри, че не е удовлетворен от представянето си в днешния великански слалом по време на Световното състезание по ски алпийски дисциплини в Куршавел/Мерибел, Франция.

, само че пред БФ Ски показа, че главната цел пред него е стартът в дисциплината слалом в неделя (19 февруари).

" Не съм удовлетворен от представянето си, само че в последна сметка не сме упражнявали тази дисциплинираност 2 години. Участвах в гигантския през днешния ден, с цел да смъква малко напрежението и да пистата. Идеята ни беше да усетим терена, а и да имаме още един старт преди слалома, с цел да не е фокуса единствено в слалома. Истинската цел е в неделя. Въпреки всичко се веселя, че през днешния ден карах, тъй като беше занимателно от една страна. Стискайте палци за неделя. Утре ще умря и се надявам да съм оптимално пресен в неделя ", съобщи Алберт Попов.

Освен Алберт в днешното надпреварата България имаше и още двама представители в лицето на Константин Стоилов, който през днешния ден чества своя 21-ви рожден ден, както и Калин Златков.

" Направих една постоянна горна част в първия манш, само че за жал не съумях да завърша. Събираме сили за идващите 2 дни и се надяваме на по-добри резултати ", съобщи Константин Стоилов.

" Състезанието бе доста положително. Пистата бе готова чудесно за това съревнование. Трасето бе много заледено. Карах добре в горната част, само че отпаднах след проблеми с автомата ", добави Калин Златков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР