Българският актьор Юлиан Костов се включва в дългоочаквания сериал, вдъхновен

...
Българският актьор Юлиан Костов се включва в дългоочаквания сериал, вдъхновен
Коментари Харесай

Юлиан Костов снима в сериал по филмовия хит Борн

Българският артист Юлиан Костов се включва в дълго чакания сериал, въодушевен от хитовия франчайз за супер шпионина Джейсън Борн, научи „ Монитор “.

След пет сполучливи пълнометражни заглавия, в четири от които към киносалона ни връщаше магнетичното наличие на Мат Деймън, интервенция „ Тредстоун “, която основава паметния облик, се завръща още веднъж – този път на дребния екран.

Каква е историята зад откриването й и върху какви стратегии работи сега? Това ще са част от въпросите, чиито отговори ще търсим наесен, когато USA Network ще излъчи първия епизод на сериала. Не чакаме обаче включване от самия Джейсън Борн, въпреки продуцентите да признават, че той към момента ще оказва въздействие върху сюжетните възли.

Нова стратегия ще прикове вниманието ни с „ Тредстоун “, а точно управлението на поведенчески модификации в съзнанията на сътрудници, разпръснати из целия свят. Целта е участниците в програмата да придобият гигантски умения като първият сезон ще се концентрира върху тяхното активиране в преследването на смъртоносни задачи.

Нашето момче ще се включи във втория епизод на поредицата. Подробности за ролята му се пазят в загадка, като сега е известно единствено името на персонажа – Юри Лениов. Последната си сцена за сериала пък Костов снима преди броени седмици в Букурещ. Освен него на екрана ще разпознаем още актьорите Джеръми Ървин, Брайън Джей Смит, Омар Метуоли, Трейси Айфичър, Хан Хйо-джуу и други „ Главните ни герои, задействани в Тредстоун са елементарни хора със фамилии, които се разсънват един ден като човешки оръжия с невероятни умения и качества.

Героите варират сред таксиметров водач в Лондон, стопанка и учителка по пиано от Северна Корея и американски служащ за петролна платформа в Арктика “, изясни пред медии продуцентът Бен Смит, който заставам и зад филмовата поредност и се завръща още веднъж отпред и за „ Тредстоун “. Освен него, в екипа на сериала се откроява името и на Тим Кринг, който пък е виновен за триумфа на различен известен сериал от близкото минало - „ Герои “.

Междувременно първият продуцентски филм на Костов – The Dare, ще направи международната си премиера след броени дни, в границите на хорър фестивала Popcorn Frights Film Festival. Сниманият в България филм ще дебютира на огромен екран още този петък, 9 август, а с присъединяване в него се разписват артисти като Ричард Брейк („ Игра на тронове “) и Барт Едуардс („ Фантастични животни и къде да ги намерим “).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР