Българският актьор и тв водещ Иво Аръков партнира на Къванч

...
Българският актьор и тв водещ Иво Аръков партнира на Къванч
Коментари Харесай

Иво Аръков партнира на Къванч Татлъту в турски сериал

Българският артист и тв водещ Иво Аръков партнира на Къванч Татлъту в новия турски сериал " Ирония на ориста “, оповестиха от бТВ, с чието подпомагане е контрактувано присъединяване на българина в продукцията, паралелно до една от най-големите кино и тв звезди на южната ни съседка.

Иво Аръков е прочут на българските тв фенове от присъединяване си в сериалите на бТВ " Скъпи наследници “, " Фамилията “, както и от седмичното предаване " Мармалад “.

Къванч Татлату, именуван турския Брад Пит, е измежду най-популярните турски артисти. На българските фенове е прочут от сериалите " Перла ", " Двама вечно ", " Север юг ", " С Русия в сърцето " и " Искрите на отмъщението ".

Негова е основната роля на служител на реда в новия престъпен сериал " Ирония на ориста “ (Crash), а Аръков се превъплъщава в съветски мафиот. Първоначално за Аръков била планувана дребна роля, само че след първите фотоси и мощното утвърждение на екипа тя става по-голяма..

" Получих предлагането с помощта на прелестното ми партньорство с бТВ и нямам самообладание да се включва и в други сходни планове. Турските продукции са доста огромни, при тях се работи със размах и с огромна независимост. Срещнах страхотни експерти, а Къванч Татлъту е извънредно надарен и добър човек, с който станахме другари “, разяснява Иво Аръков, представен в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР