Българския футболен съюз (БФС) публикува важна информация на сайта си,

...
Българския футболен съюз (БФС) публикува важна информация на сайта си,
Коментари Харесай

БФС с информация за феновете, които искат да гледат на живо контролите на България с Кипър и Люксембург

Българския футболен съюз (БФС) разгласява значима информация на уеб страницата си, която визира българските почитатели, които желаят да следят онлайн контролите на националния тим на България през ноември против Кипър и Люксембург.

" Лъвовете " на Младен Кръстаич гостуват на острова на Афродита на 16 ноември (сряда), а четири дни по-късно (20 ноемвеи) ги чака аудиенция и във Великото херцогство.

Привържениците, които желаят да поддържат онлайн родните национали обаче ще могат да си закупят билети за всяка една от двете срещи само посредством предварителна поръчка.

Ето го и цялото известие от БФС:

" Българският футболен съюз осведоми почитателите на националния тим, искащи да поддържат онлайн България в идните другарски мачове против Кипър (16 ноември, Ларнака) и против Люксембург (20 ноември, Люксембург), че закупуването на билети за секторите, планувани за ентусиасти на „ лъвовете “, е допустимо само след предварителна поръчка на имейл [email protected] или на телефон +359 90 55 349.

По условие на локалните управляващи при поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена и номер на документ за идентичност. Билетите ще се дават персонално против документ за идентичност, както следва:

За дуела на 16 ноември против Кипър – в деня на мача сред 16:00 и 19:00 ч. локално време пред централния вход на ст. „ АЕК Арена “ в Ларнака.

За дуела на 20 ноември против Люксембург – в деня на мача сред 12:00 и 14:30 ч. локално време пред централния вход на „ Стад дьо Люксембург “ в Люксембург.

Крайният период за подаване на поръчки за дуела с Кипър е 14 ноември, понеделник, до 17 ч.

Крайният период за подаване на поръчки за дуела с Люксембург е 19 ноември, събота, до 17 ч.

Уведомяваме почитателите, че броя на билети е лимитирана, а на място билети за българския бранш няма да се продават.

За дуела на България с Кипър входът е безвъзмезден, а цената на билета за гостуването против Люксембург е 15 евро ", написаха от БФС.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР