Българските власти не разследват престъпната дейност на Ружа Игнатова. Това

...
Българските власти не разследват престъпната дейност на Ружа Игнатова. Това
Коментари Харесай

Журналист: Българските власти не разследват престъпната дейност на Ружа Игнатова

Българските управляващи не проверяват незаконната активност на Ружа Игнатова. Това разяснява немският публицист Йохан декор Мирбах. Според него и през днешния ден част от активите, купени от „ криптокралицата " и създател на подправената криптовалута OneCoin, с пари на излъганите хора, не престават да се употребяват.

„ Става въпрос за основни здания в София, от които се печелят пари. Опитах се да се свържа с българските управляващи, само че по този начин и не съм получил отговор досега. Не знам за какво няма следствие в България ", уточни Мирбах в ефира на Дарик Радио.

Журналистът изясни, че сега работи по въпроса жива ли е Ружа Игнатова, само че не даде детайлности. По отношение на версията, че Игнатова е избягала от България откакто е получила информация от управляващите тук, Йохан декор Мирбах разяснява, че това е една от опциите, която ревизира.

„ От работата си тук разбрах, че не е казус нарушители да получават информация от управляващите и напущат страната тъкмо преди да бъдат задържани, или упрекнати. Работя тясно с сътрудници от България и се сблъскваме постоянно с обстоятелството, че явно има някакъв теч на информация ", уточни журналистът. Той изясни, че има фотоси на Ружа Игнатова с български политици, само че няма сведения, че те са получавали пари непосредствено от нея.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР