Българските участници в евротурнирите вече заработиха над 5 милиона лева

...
Българските участници в евротурнирите вече заработиха над 5 милиона лева
Коментари Харесай

Отборите ни вече спечелиха 5 милиона лева от УЕФА

Българските участници в евротурнирите към този момент заработиха над 5 милиона лв. от присъединяване си в конкуренциите на УЕФА, пресметна " Меридиан Мач ".
 Емил Спасов: Съперникът на Левски беше по-силен от Осиек, Валур и Спартак (Търнава)
Най-солиден чек досега си е обезпечил българският първенец Лудогорец, който с присъединяване си в Шампионската лига и с елиминирането на исландския Валур в Лига Европа, си е проработил тъкмо 740 000 евро.

ЦСКА и Локомотив (Пловдив) следват “Оолите ” компактно по петите, като с класирането си за третия прелиминарен кръг на Лига Европа са спечелили по 720 000 евро. “Червените ” имат два отстранени противника, а Локо - единствено един, защото се включи по-късно в шампионата като притежател на Купата на България.

Отпадналият Левски е с най-скромни доходи. С елиминирането на Ружомберок и класирането за втория прелиминарен кръг на Лига Европа “сините ” ще вземат 460 хиляди евро.

Така общата сума заработена от родните тимове е 2 640 000 евро, което прави над 5 милиона лв.. Очаква се тя да набъбне още след третия кръг, който започва през новата седмица. Лудогорец играе с Дъ Ню Сейнтс, ЦСКА излиза против Зоря Луганск, а Локомотив има за противник Страсбург.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР