Българските СПА дестинации ще бъдат промотирани в целия свят. Това

...
Българските СПА дестинации ще бъдат промотирани в целия свят. Това
Коментари Харесай

Българските СПА дестинации ще бъдат рекламирани в целия свят

Българските СПА дестинации ще бъдат промотирани в целия свят. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова по време на присъединяване си в Сандански за показване на плана за развиване на 7 балнео и СПА дестинации на България.
„ Това ще се случи на всички места, където организираме нашите рекламни акции, като те са част от тази промоция”, сподели Ангелкова.
Тя акцентира, че от 1 юни се започва доста необятна рекламна акция в 16 страни , които са целеви пазари на България. „ Тя е смесена информационна акция, като обгръща разнообразни медийни канали - телевизия, онлайн и цифрова акция, както и в разнообразни радио и печатни издания”, сподели Ангелкова.
По думите ѝ това става на база дадена възрастова група или на туристите от обособените страни, които избират България. „ Във всяка една акция сме изискали по задание да бъде строго самостоятелна, тъй като строго самостоятелен е и изборът на дадените туристи от съответната държава”, сподели Ангелкова.
Тя акцентира, че на база на анализите, които имат в обособените страни, по този метод са изискали да бъде разпределена и по тази причина се споделя интегрирана информационна акция, надлежно каналите, по които ще се показва страната.
„ Отделно от това сме стартирали и медийна акция по CNN, BBC и Euronews , която също имаме бонус от всяка една от малките екрани за онлайн и цифрова реклама, с изключение на рекламните спотове, които представяме”, сподели още Ангелкова.
Очакваме, че след промотиране на балнео и СПА дестинациите, ползата да бъде доста огромен, добави тя, представена от Фокус.
Министър Ангелкова даде образец с културно-историческите дестинации , с които започнаха преди две години. „ Обектите, които са включени в тях и можем да измерим по броя на визитите, демонстрират, че ползата към тях се е увеличил”, сподели Ангелкова. По думите ѝ нарастването е с съвсем 80% за някои обекти , които са социализирани.
„ Очаквам област Благоевград много да вдигне своя растеж на визити изключително за месеците април и май, както и летните месеци във връзка с едни от емблематичните зимни курорти, които са тук. Всяка една такава самодейност цели да притегля целогодишно туристите, а СПА и уелнес дестинациите, дружно с културно-историческите дестинации, ще дадат опция на всеки един екскурзиант да има необятен избор”, сподели Ангелкова.
Тя акцентира, че единствено за предходната година в област Благоевград има над 570 000 пренощували лица, които са с към 5% повече спрямо миналата година. „ Също по този начин единствено за първите три месеца - от януари до март, са осъществени над 150 000 нощувки, което е с 13% растеж.
„ Като прибавим и тези дестинации, които презентирах през днешния ден, ще даде опция в действителност напъните, които кметовете поставят и сектора, като основават и разнообразни интензивности - фестивали, събори, да се увенчаят с доста по-голям триумф. Надявам се септември и октомври месец, като завършваме маршрутите и стартираме тяхното промотиране до края на годината, идната година да забележим какъв ще бъде резултатът и още повече, че сега работи платформата „ Аз обичам България”, което подвига посещаемостта на обектите доста”, сподели още Ангелкова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР