Българските рефери Георги Дойчинов и Юлиан Горецов получиха наряд за

...
Българските рефери Георги Дойчинов и Юлиан Горецов получиха наряд за
Коментари Харесай

Българските хандбални съдии Георги Дойчинов и Юлиан Горецов получиха наряд за Световно

Българските рефери Георги Дойчинов и Юлиан Горецов получиха наряд за Световното състезание по хандбал за мъже до 21 години в Гърция и Германия (20 юни- 2 юли).

Това ще бъде четвърто Световно състезание за съдийското ни дуо. Двамата имат и над 100 мача в Европа –  на три Европейски шампионати за подрастващи, дуели на национални тимове за мъже и дами,  срещи от Шампионска лига и останалите европейските клубни шампионати.

Дойчинов и Горецов свирят мачове и на Световната купа по хандбал за мъже в Двореца на културата и спорта във Варна. Днес те управляваха срещата Малта – Индия 33:31 (15:14). С успеха си индийците завоюваха група А и се класираха за полуфинал. Там те ще срещнат спечелилият в група В Кипър, който се наложи над Австралия с 24:21 (11:11).

Така още преди изиграването на последните два мача от груповата фаза станаха ясни и двата полуфинала, които ще се играят в събота. От 18.15 часа България среща Куба, а от 20.30 часа един против различен се изправят Индия и Кипър.

Регламентът на Световната купа планува състезателите в тимовете да бъдат на възраст сред 16 и 24 години. В съставите могат да бъдат включени и до трима играчи над 24 години.

Всички мачове от шампионата се излъчват на интернет страницата b1b.tv, а множеството срещи може да гледате в каналите на телевизия B1B.BOX.

Входът е свободен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР