Българските представители на Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти получиха

...
Българските представители на Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти получиха
Коментари Харесай

150 хиляди гласуваха за Дени и Марти от Добрич на Детска Евровизия 2021

Българските представители на " Детска Евровизия “ 2021 Дени и Марти получиха общо 150 хиляди неповторими гласа във финала на " Детска Евровизия 2021 “, който се организира тази неделя. Младите гении от Добрич не съумяха да влязат в десетката, само че очароваха публиката и журито със своето съвършено вокално осъществяване, умелост на сцената и красива сценография.

Геновева Христова, продуцент на плана от страна на Лигна Студиос показа след финала: " Дени и Марти се показаха на доста високо равнище и се гордеем доста с тях. Използвам момента да благодаря на Община Добрич, с чиято финансова помощ реализирахме присъединяване и по-специално на господин Йордан Йорданов, който повярва в капацитета на плана " Детска Евровизия “ и поддържа младите гении от града. В България има доста млади гении, които заслужават да бъдат на огромната сцена. Затова и ще работим интензивно в идващите месеци, само че с цел да продължим ще ни би трябвало обществена поддръжка. “

Дени и Марти са от Добрич. Те са част от сполучливото вокално студио " Сарандев “ в града. Като дует се изявяват дружно на сцена от 2017 година под управлението на воклания възпитател Елена Карабельова.

Песента на Дени и Марти за състезанието " Voice of Love " беше основана по време на изобретателния лагер " Primorsko Creative Camp 2021 ", проведен с поддръжката на Община Приморско. Автори на музиката и текста са Стан Стефанов от България и Васил Гарванлиев, Давор Йордановски и Весна Малинова от Северна Македония.

19-ото издание на състезанието " Детска Евровизия " 2021 завоюва Армения.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР