Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ, започват национална подписка

Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ, започват национална подписка ...

Българските патриоти с подписка искат забраната на ДПС


Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ, започват национална подписка за забрана на ДПС.

Според тях с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство Движението показва, че е "антибългарска, противоконституционна, етническа партия".

Патриотите призовават всички българи да се включат в подписката, която ще бъде внесена в прокуратурата с искане за иницииране на производство за прекратяването на ДПС.

От коалицията поясняват, че всеки пълнолетен българин може да се подпише в подписката, като бланките за събиране на подписи могат да се изтеглят от интернет страниците на ВМРО - Българско национално движение, "Воля" и НФСБ, както и във всички клубове на партиите в страната.
Българските патриоти блокират ДПС - на границата с Турция и в прокуратурата
Българските патриоти блокират ДПС - на границата с Турция и в прокуратурата

ВМРО блокираха бул. "Александър Стамболийски"

Ще бъдат направени и пунктове за събиране на подписи във всички населени места в страната. Събраните подписи могат да бъдат предавани по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. "Пиротска" 5, ет. 5.

Българските патриоти призовават всички български партии и организации да подкрепят инициативата и да се включат в събирането на подписите за прекратяването на ДПС.

Припомняме, преди дни пред централата на ДПС и се заканиха, че ще блокират границата с Турция в деня на парламентарните избори - 11 юли.
Думите на Карадайъ в Турция били "претоплена манджа" за Илхан Кючюк
Думите на Карадайъ в Турция били "претоплена манджа" за Илхан Кючюк

"Солидарни сме с личната позиция на г-н Пеевски до момента, в който не видим факти"

по време на визитата му в Турция, че "борбата ни е да защитим турската си идентичност. Това е нашата земя. Ние не сме емигранти там. Турция е нашата родина. Останали сме там след Османската империя. Борбата ни е да защитим турската си идентичност. Да защитаваме езика си, религията и традициите си."

Думите на Мустафа Карадайъ предизвикаха остра реакция и у президента Румен Радев, който го посъветва и да не забравя клетвата, която е положил пред Конституцията, встъпвайки в длъжността на народен представител.
Социалистите се чудят на Карадайъ и борбата му за идентичност
Социалистите се чудят на Карадайъ и борбата му за идентичност

Очакват публично извинение от лидера на ДПС за думите му в Турция

Източник: news.bg