Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ, започват национална подписка

...
Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ, започват национална подписка
Коментари Харесай

Българските патриоти с подписка искат забраната на ДПС

Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ, стартират национална подписка за възбрана на Движение за права и свободи.

Според тях с политическата си активност и изявите на политическото си управление Движението демонстрира, че е " антибългарска, противоконституционна, етническа партия ".

Патриотите приканват всички българи да се включат в подписката, която ще бъде импортирана в прокуратурата с искане за иницииране на произвеждане за прекратяването на Движение за права и свободи.

От обединението разясняват, че всеки пълновръстен българин може да се подпише в подписката, като бланките за събиране на подписи могат да се изтеглят от интернет страниците на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване, " Воля " и НФСБ, както и във всички клубове на партиите в страната.
 Българските патриоти блокират Движение за права и свободи - на границата с Турция и в прокуратурата
Българските патриоти блокират Движение за права и свободи - на границата с Турция и в прокуратурата

Вътрешна македонска революционна организация блокираха бул. " Александър Стамболийски "

Ще бъдат направени и пунктове за събиране на подписи във всички обитаеми места в страната. Събраните подписи могат да бъдат излъчени по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. " Пиротска " 5, ет. 5.

Българските патриоти приканват всички български партии и организации да поддържат самодейността и да се включат в събирането на подписите за прекратяването на Движение за права и свободи.

Припомняме, преди дни пред централата на Движение за права и свободи и се заканиха, че ще блокират границата с Турция в деня на парламентарните избори - 11 юли.
 Думите на Карадайъ в Турция били
Думите на Карадайъ в Турция били " претоплена гозба " за Илхан Кючюк

" Солидарни сме с персоналната позиция на господин Пеевски досега, в който не забележим обстоятелства "

по време на визитата му в Турция, че " битката ни е да защитим турската си еднаквост. Това е нашата земя. Ние не сме емигранти там. Турция е нашата татковина . Останали сме там след Османската империя. Борбата ни е да защитим турската си еднаквост. Да пазиме езика си, религията и традициите си. "

Думите на Мустафа Карадайъ провокираха остра реакция и у президента Румен Радев, който го посъветва и да не не помни клетвата, която е положил пред Конституцията, встъпвайки в длъжността на депутат.
 Социалистите се чудят на Карадайъ и битката му за еднаквост
Социалистите се чудят на Карадайъ и битката му за еднаквост

Очакват обществено опрощение от водача на Движение за права и свободи за думите му в Турция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР