Българските национали по кикбокс се класираха на шест финала до

...
Българските национали по кикбокс се класираха на шест финала до
Коментари Харесай

Шест финала за кикбоксьорите ни на световното първенство за мъже и жени в Португалия

Българските национали по кикбокс се класираха на шест финала досега на международното състезание за мъже и дами, което се организира в португалския град Албуфейра.

За купата ще спорят представителите ни в татами стиловете Калина Бояджиева, Кристина Николова, Моника Петкова и Кирил Илиев.

Състезателката ни в категория над 70 кг Калина Бояджиева продължава да е без загуба към този момент три години и в този момент в Португалия още веднъж сподели, че е непобедима класирайки се на три финала в стиловете " пойнтфайтинг ", " киклайт контакт " и " лайт контакт ".

В борба за международната купа в " лайт контакта " на татамито ще излезе и Кирил Илиев, който взе участие и в стила " киклайт контакт ", където е на полуфинал.



Капитанът на националния тим Кристина Николова ще спори с Федерика Травалучи (Италия) във финала на жанр " пойнтфайтинг ", като ѝ следва и полуфинал в стила " киклайт контакт ".

Моника Петкова също е на край в категория до 50 кг на жанр " лайт контакт ", където ще се бие за купата против Тайра Барада (Словения).

Носители на бронзов орден от международното състезание станаха Калина Колева, Александра Георгиева и Иван Кръстанов на татами, както и Александра Димитрова, Мариян Петков, Антония Маринова, Полина Галинова и Даниел Динев в тежките стилове на кръг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР