Българските мъже са добре информирани, днес всеки знае, че простатата

...
Българските мъже са добре информирани, днес всеки знае, че простатата
Коментари Харесай

Уролозите предупреждават: Всеки мъж над 50 е подложен на риск

Българските мъже са добре осведомени, през днешния ден всеки знае, че простатата е жлеза, която с напредването на възрастта усилва размера си. Разположена е под пикочния мехур и повишаването й притиска пикочния канал. Това предизвиква редица усложнения - чести позиви за уриниране, в това число по няколко пъти нощем, чувство, че мехурът не е изцяло изпразнен, слаба и накъсана бликам, от време на време несъзнателно изпускане. Смущения от сходен тип най-често са породени от доброкачествена хиперплазия на простатата. Ето какво споделят уролозите за лекуването на това положение:

Ето какво казват уролозите за лечението на това състояние:
Д-р Фернандо Санча, водещ световен специалист и експерт на Международната група на практикуващите Зелен лазер (IGLU), опериращ ежемесечно в столичната “Хил клиник”, споделя:
“Съвременната медицина разполага с изключително ефективен, бърз и щадящ метод, който решава мъжките проблеми с простатата. Зеленият лазер е признат като “златен стандарт” в урологията.
Аз имам хиляди доволни пациенти в България, на които съм премахнал аденома с този доказан метод. През естествения отвор на тялото микротънко лазерно влакно достига до аденома.
Зелената лазерна енергия буквално “изпарява” простатната тъкан, като светлината се поглъща от хемоглобина, чиято температура се увеличава и започва да загрява съседните тъкани.
Водата в тях се нагрява, образуват се балончета, които създават натиск в съединителната тъкан и се пукат.
Този процес се повтаря в различните дялове на простата, докато се постигне пълното й изпаряване”
Защо профилактичният преглед на простатата спасява живо, четете в най-полезния сайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР