Българските клубове се обединиха около един кандидат за президент на

...
Българските клубове се обединиха около един кандидат за президент на
Коментари Харесай

Клубовете се обединиха около един кандидат за президент на БФС - ето защо подкрепят Гонзо

Българските клубове се сплотиха към един претендент за президент на БФС. Това е Георги Иванов, който от две години е спортно-технически шеф на футболната централа. През това време Гонзо свърши много работа, като изготви стратегически проект за развиването на младите гении. Дългосрочният му проект бе подсилен и утвърден от ФИФА и УЕФА.

Във футболните среди интензивно се приказва, че множеството професионални и аматьорски клубове ще поддържат Георги Иванов, защото са извънредно удовлетворени от неговата работа. Силно усещане им е направило концепциите и визията, която Гонзо е показал за развиването на българския футбол и в частност младите гении. 

Във футболните среди Гонзо е прочут като извънреден мъжага, който взима кардинални решения. Може да е допускал неточности, само че постоянно е показал твърдия си темперамент и е назовавал проблемите, без да се тормози дали ще засегне някого. 

Клубовете към този момент го припознават като президент на БФС, защото е много млад, упорит и деятелен. Точно от подобен човек има потребност българският футбол.  

Освен това някогашният голмайстор е много мощен темперамент и не се поддава на напън.

" Аз съм Георги Иванов. Мислите ли, че някой може да ме мести наляво и дясно ", съобщи Гонзо.

Гонзо и като футболист показваше своя мощен темперамент и в никакъв случай не се е предавал или отказвал. Така, както направи Бербатов в националния тим. Винаги е играл със сърце и душа за Левски и България. Всички помним кървавия гол на Иванов във вратата на ЦСКА. 

Българският футбол безспорно има потребност от мощни персони.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР