„Българските граждани ни изпратиха в парламента с една ясна цел

...
„Българските граждани ни изпратиха в парламента с една ясна цел
Коментари Харесай

Мая Манолова: И днес се натъкнахме на феномена „премиерът беглец“

„ Българските жители ни изпратиха в Народното събрание с една ясна цел – да извадим мутрите от ръководството и да демонтираме модела на Борисов и Пеевски. Това е нашата задача “, сподели в предаването „ Лице в лице “ водачът на „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова.

„ Днес при старта на Народното събрание ние се натъкнахме на един различен феномен, с който явно 44-ото Народно събрание беше привикнало - с феномена „ министър председателят дезертьор “. На два пъти единствено в един пленарен ден той съумя да избяга два пъти от Народното събрание и законодателната власт “, сподели Манолова.

По думите й Борисов е трябвало да бъде в Народното събрание и като настоящ министър председател, и като министър председател, който подава оставката на своя кабинет.

„ Премиерът е задължен да пристигна в Народното събрание и да рапортува до каква степен е стигнало държавното управление “, на мнение е Манолова.

Тя съобщи, че ще упорстват „ тази игра на гоненица и този опит на Борисов да унизи българския парламент “ да бъде кръстосан.

„ Внесли сме и нашият план за решение за основаване на комисия по проверката, която да се заеме с незабавна проверка на ръководството на Бойко Борисов през последните няколко години “, още веднъж напомни Мая Манолова.

„ Ще внесем и предложение за незабавна директна финансова поддръжка от страната на предприятията, на хората на наемния труд, на самоосигуряващите се “, сподели още тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР