Българските граждани на три поредни избора дадоха глас за промяна.

...
Българските граждани на три поредни избора дадоха глас за промяна.
Коментари Харесай

Карадайъ при президента: ДПС алармираше какви кризи идат, но не ни чуха ВИДЕО

Българските жители на три следващи избора дадоха глас за смяна. Очакванията са за постоянно държавно управление. Това съобщи президентът Румен Радев по време на консултациите с групата на Движение за права и свободи. По-рано президентът се срещна с " Продължаваме промяната” и групата на ГЕРБ-СДС.

Минаха три избора тази година, които са резултат от политическата рецесия в страната. Политическата рецесия не настава за един ден. Ние бяхме очевидци на това по какъв начин през годините стигнахме до обстановката, в която се намираме. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на среща-консултация при президента Румен Радев.

Според нас превъзмогването на политическата рецесия може да се случи посредством разговор межди партиите, политическите субекти и институциите. Не е нова тематика за нас, тъй като през годините нееднократно сме предупреждавали, че може да стигнем до такава рецесия, сподели още той.

По думите му политическата рецесия е реалност - въпросът е по какъв начин ще я преодолеем. Страната има потребност от постоянен кабинет, безапелационен е водачът на Движение за права и свободи.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР