Българските гимнастички днес отново посетиха три училища в Мураяма по

...
Българските гимнастички днес отново посетиха три училища в Мураяма по
Коментари Харесай

Българските гимнастички днес отново посетиха три училища в Мураяма

Българските гимнастички през днешния ден още веднъж посетиха три учебни заведения в Мураяма по време на лагера си в Япония - две съществени учебни заведения Содесаки и Томинами и една гимназия Хаяма.

В двете съществени учебни заведения отидоха танцовите педагози Маргарита Будинова и Елица Павлекенова. Будинова е упражнявала 15 години художествена гимнастика и сподели някои съществени неща - придвижвания и детайли, които се учат още първоначално от всяка гимнастичка.

В залата на едното учебно заведение имаше огромен афиш с българския трибагреник и надпис " ПОСТАРАЙ съдебна експертиза ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ! НИЕ съдебномедицинска експертиза ПОДКРЕПА! "

Децата бяха доста разчувствани и впечатлени, повтаряха придвижвания, доста се стараха да покажа, че са научили и те нещо от художествената гимнастика. Накрая децата подариха на българските посетители алегорични медали, на гърба на които имаше надпис с благопожелание тимът на България да вземе златни медали на Олимпиадата.

В гимназията Хаяма отидоха помощникът треньорът на ансамбъла Михаела Маевска и Камелия Стоилова.
Те демонстрираха някои от детайлите и забавни изхвърляния от българските съчетания.

Учениците бяха възхитени и доста впечатлени и най-после изпяха химна на България като благопожелание състезателките да го чуят на най-високото ходило на Олимпиадата в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР