Българските евродепутати внесоха поправки в пакет Мобилност, проектът ще се

...
Българските евродепутати внесоха поправки в пакет Мобилност, проектът ще се
Коментари Харесай

Джамбазки: Пандемията показа, че и държавата, и ЕС могат да работят без чиновници, бюрокракция трябва да бъде съкратена

 Българските евродепутати внесоха ремонти в пакет " Мобилност ", планът ще се гледа още веднъж през юни. Ще завоюват ли тази борба?

" Ако под триумф разбираме да успеем да извоюваме правото на водачите да почиват, където намерят за добре - да. Виждам тежко двуличие и лицемерие в сътрудниците от Западна Европа. Те желаят пакет " Мобилност ", откакто свърши рецесията ", сподели евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

По думите му сега водачите от Западна Европа не желаят да карат камиони, а по пътищата на континента има най-вече такива от България и Румъния.

" Сега молят и упорстват българските водачи да карат по повече от 10-15 часа. Реалистичната прогноза е, че в някои от гласуванията ще имаме доста близки резултати ", добави Джамбазки.

Той бе безапелационен, че не са се отказали от тази борба и ще не престават допустимо най-силно да показват своята теза.

Джамбазки уточни, че намаляването на налозите постоянно има резултат на опазване на пари в работодателите и на работни места.

" Пандемията сподели, че и страната, и Европейски Съюз могат да работят без служители. Незабавно би трябвало в страните да бъде съкратена бюрокрацията. В последните 2 месеца не виждах съвсем никого в Екологичен потенциал ", акцентира Ангел Джамбазки.

" В Екологичен потенциал доста повече се постанова да се групираш със своите съидейници, с цел да защитиш българските жители. Във времена, в които хората губят работа, е безсрамие да вдигаш налози, в този момент би трябвало да се редуцира бюрокрацията ", разяснява евродепутатът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него Урсула фон дер Лайен не е показала нито едно свястно предложение по време на епидемията от ковид.

" Езиков спор сред България и Македония няма. Езикът, на който приказва популацията в братска Македония, е западнобългарска диалектна форма ", посочи Джамбазки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР