Българските екипи на Coca-Cola и Rakuten Viber са сред големите

...
Българските екипи на Coca-Cola и Rakuten Viber са сред големите
Коментари Харесай

Българска кампания с международна награда за дигитален маркетинг

Българските екипи на Coca-Cola и Rakuten Viber са измежду огромните спечелили на десетото юбилейно издание на Effective Mobile Marketing Awards. Най-добрите планове за предходната година в областта на мобилните маркетингови връзки бяха отличени на тържествена гала в Лондон. Престижните награди се връчват за цифрови акции и софтуерни решения, които обезпечават постоянна бизнес тактика, показват дейно използване на нововъведения и демонстрират изключителни резултати.

Coca-Cola и Viber завоюваха наградата в категорията „ Най-ефективна акция с потребителско наличие “ за плана „ Сбъдни Коледа “.

Мобилната активация получи високата оценка на експертното жури поради новаторския метод наличието на акцията да се генерира единствено от консуматори, които да споделят свои видеа в обществените мрежи. Благодарение на специфични AR филтри във Viber чат бота на Coca-Cola потребителите имаха опция да персонализират своите послания - положителни каузи и сбъднати стремежи, да ги снимат и да ги споделят със свои близки и другари. Така за по-малко от месец коледната видео магия осъществя десетки хиляди гледания в обществените мрежи.

Effective Mobile Marketing Awards се концентрират върху мобилните акции и означават напредъка на фирмите и марките в необятен цифров набор.

В юбилейното издание на премиите участваха над 160 плана от целия свят, които се състезаваха за наградите в 21 категории, измежду които „ Най-ефективна инфлуенсърска акция “, „ Най-ефективна акция с потребителско наличие “, „ Най-ефективна В2В акция “, „ Най-иновативни AI решения “, Най-ефективна софтуерна платформа “ и други Сред отличените тази година са акции на Virgin Holidays, Superdrug и футболен клуб „ Ливърпул “, който завоюва и огромната премия на форума.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР