Българските джудисти Ивайло Иванов и Ивелина Илиева се придвижиха напред

...
Българските джудисти Ивайло Иванов и Ивелина Илиева се придвижиха напред
Коментари Харесай

Ивайло Иванов и Ивелина Илиева се придвижиха напред в олимпийската ранглиста за Токио

Българските джудисти Ивайло Иванов и Ивелина Илиева се придвижиха напред в олимпийската класация за Токио 2020, откакто в края на предходната седмица завоюваха медали на шампионата от сериите Гран При в Тел Авив. В категория до 81 кг Иванов стигна до край, където позволи и единственото си проваляне в конкуренцията. Българинът към този момент заема десето място в олимпийската класация с 909 точки, което на този стадий му подсигурява присъединяване на Игрите в Япония. В международната класация възпитаникът на Атанас Герчев заема 13-ото място с 2781 точки.
 Тренировка на Ивелина Илиева и Шун джудо клуб @@@

Най-добрата ни състезателка при дамите Ивелина Илиева също стигна до орден в Тел Авив. Възпитаничката на Свилен Скерлев завоюва бронзово отличие в категория до 57 кг. В олимпийската класация Илиева е 19-а с 551 точки, което на този стадий я подрежда измежду участничките на Игрите в Япония. В международната класация българката също се придвижи напред и заема 27-мо място с 1596 точки.
 Янислав Герчев: Вярвам, че скоро ще стигна и край на Световното @@@

Сребърният медалист от Европейското състезание през 2018 година в категория до 60 кг при мъжете Янислав Герчев, който на Гран При в Тел Авив приключи седми, също се изкачи нагоре в двете класации. В международната заема 23-а позиция с 1716 точки, а в олимпийската е 34-и, което все още не му подсигурява присъединяване на Олимпиадата в Токио.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР