Българските депутати са категорични, че страната ни е изпълнила всички

...
Българските депутати са категорични, че страната ни е изпълнила всички
Коментари Харесай

Какви са позициите на депутатите за членството ни в Шенген?


Българските депутати са безапелационни, че страната ни е изпълнила всички критерии за участие в В Народното събрание обаче имаше и реакции, че през миналите дни законодателната и изпълнителната власт е трябвало да покажат единение по тематиката.

ГЕРБ укориха главните си политически съперници от “Продължаваме смяната ”, че е трябвало да покажем обединяване и у нас и зад граница, а не да се упрекваме взаимно кой по-виновен за ветото за Шенген.

“Многократно е потвърждавано, че България се оправя добре с опазването на границата, макар няколкото случая. България в случай че стане част от Шенген, може да ускори опазването на турската граница “, съобщи Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС.

От „ Продължаваме промяната “ дадоха отговор, че е трябвало д се са захванем с антикорупционното законодателство вместо с измененията в Изборния кодекс.

„ Три седмици Изборен кодекс, нито едно от важите неща не се одобриха, сподели уязвимост, служебното държавно управление имаше несъответстваща позиция, обвинявайки европейските водачи “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

И Българска социалистическа партия са на мнение, че у нас не сме единни.

„ Виждаме какво се случва по границата и няма по какъв начин България надали не да се оправя сама с голям поток от бежанци. Надали има друга страна, която сама да се оправя “, сподели Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

От „ Възраждане “ желаеха или да предоговорим изискванията си участие в Европейски Съюз, или да напуснем общността, с цел да защитим ползите си.

„ Европейският съюз държи България като леден запас, който постоянно би трябвало, а си остане леден и с това стана ясно лицемерието на тази евроатлантическа тайфа “, съобщи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Ветото би трябвало да накара страната да проработи, реагираха от „ Демократична България “.

„ Призив да се разсънят, да бъде непокътнат Гешев и неналичието на правосъдната промяна загробват страната “, съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

От „ Български напредък “ излязоха пред Народното събрание, с цел да кажат, че не сме втора употреба хора.

„ Поредното оставане извън, щ бъде незаслужено по отношение на България и българския народ “, съобщи Александър Николов от партията.

Движение за права и свободи към този момент не разясняват.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР