Българските държавни железници /БДЖ/ въвеждат нов директен влак по маршрута

...
Българските държавни железници /БДЖ/ въвеждат нов директен влак по маршрута
Коментари Харесай

Нов директен влак свързва Русе и Пловдив: По-лесни връзки между ключови градове и курорти

Българските държавни железници /БДЖ/ вкарват нов пряк трен по маршрута Русе–Пловдив–Русе . Тази нова връзка обезпечава комфортен пряк транспорт сред Северна и Южна България, свързвайки основни градове като Русе, Велико Търново и Пловдив, както и курортни дестинации като Трявна, Павел баня, Карлово, Баня и Казанлък.

Разписание и преимущества

Новият бърз трен №4631 от Русе Разпределителна до Пловдив ще отпътува в 04:40 ч. и ще идва в гара Филипово в 11:40 ч. В противоположната посока, бързият трен № 4632 от Пловдив до Русе Разпределителна ще потегля от гара Филипово в 16:10 ч. и ще идва в Русе Разпределителна в 23:19 ч. Поради настоящите ремонтни действия в гара Пловдив, влакът краткотрайно ще се движи до и от гара Филипово, като се чака до края на лятото да се върне до централна гара Пловдив.

Удобни връзки и курортни градове

Тази нова линия дава на пътуващите комфортни връзки към регионалния център Габрово и други значими градове и курорти в България. Така пасажерите могат да се възползват от по-бърз и комфортен превоз, който свързва разнообразни елементи на страната.

Информация и контакти

За повече информация по отношение на разписанията на влаковете , клиентите на БДЖ могат да се осведомят от електронния справочник на формалната страница на сдружението /www.bdz.bg/, от чиновниците на билетните каси и гишетата „ Информация “, както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.

Бъдещи проекти за „ Синия Дунав “

В началото на юни регионалният шеф на Русе Драгомир Драганов изиска възобновяване на директния бърз трен Русе–София , прочут като „ Синия Дунав “. В момента, пътуващите до столицата би трябвало да вършат прехвърляне на гара Горна Оряховица. Очаква се възобновяването на „ Синия Дунав “ да редуцира времето за пътешестване сред Русе и София с към половин час, което ще бъде огромно облекчение за пасажерите.

Турция подхваща решителни стъпки за стабилизиране на стопанската система си

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР