Българските бойци, които се изправиха на арената в 18-о издание

...
Българските бойци, които се изправиха на арената в 18-о издание
Коментари Харесай

Българските бойци донесоха шест победи и нова европейска титла на страната в SENSHI 18 във Варна | На плажната арена на SENSHI 18 се изявиха 24 бойци от 14 държави

Българските бойци, които се изправиха на арената в 18-о издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI край Варна подвигнаха адреналина на публиката и в последна сметка донесоха шест победи и нова европейска купа на страната в категория до 90 кг.

Константин Михайлов, Кристиян Дойчев, Атанас Божилов, Мариян Димитров, Михаил Велчовски, Драгомир Петров и Едуард Алексанян се изявиха на арената в професионалното бойно събитие SENSHI 18 и не оставиха подозрения за високото равнище на бойното си майсторство, механически умения и мощен дух на спечелили.

В първия дуел на вечерта по разпоредбите на KWU FULL CONTACT в кат. до 70 кг българският войник Константин Михайлов победи Винченцо Ди Никола от Италия с единомислещо съдийско решение в доста мощен и оспорван мач, който наложи и спомагателен рунд.

Срещата на Кристиян Дойчев и италианеца Ренато Пренга в категория до 85 кг също предложи на публиката доста зрелищен екшън и мощни удари. Дойчев се наложи с високо движение и богат военен опит над младия си противник и предстоящо завоюва дуела с единомислещо решение на съдиите.

Шестият дуел на вечерта в категория до 75 кг развълнува публиката с представянето на опитния и мощен войник Атанас Божилов, който съвсем не пропуща присъединяване на бойната верига и постоянно получава овациите на феновете. В зрелищния мач против французина Мадике Камара той още веднъж сподели шампионския си дух и завоюва решително своята 16-та победа в кръга на SENSHI.

В единствения мач на вечерта по разпоредбите на KWU OPEN, провел се в категория до 85 кг, нидерландецът Тони ван Дайк надви със събмишън над родния войник Мариян Димитров. От началото на срещата Димитров търсеше своя късмет, с цел да нокаутира противника си и борбата се развиваше с чудесно движение, само че при битка на кръга - още в първия рунд той се оказа в безизходна обстановка, от която победител стана ван Дайк.

Михаил Велчовски и Аюб Бенадия се демонстрираха като корави противници в борбата в категория до 75 кг, като демонстрираха стремителни удари, само че нито един от двамата не съумя да надделее доста. Зрителите се любуваха на спомагателен 4-ти рунд на двамата атрактивни бойци, в който Михаил Велчовски се хвърли със всички сили за победа и бе избран за първенец със съдийско решение в един в действителност сложен дуел.

В десетия дуел на галавечерта, в категория до 70 кг, сред Драгомир Петров и словенеца Само Петче почитателите на бойните спортове във Варна бяха впечатлени от ударите, които си размениха двамата противници. Драгомир Петров завоюва дуела си против Петче с единомислещо съдийско решение след един извънредно под напрежение мач и спомагателен 4-ти рунд. Публиката оцени техниката и положителната отбранителна тактика на словенеца, а уредниците от своя страна също оцениха високо дуела и връчиха премията за „ Най-добра техника “ на Само Петче.

Битката за европейската SENSHI купа в категория до 90 кг, по разпоредбите на KWU FULL CONTACT сред Едуард Алексанян и германеца Якоб Стюбен беше мощно предстояща и доста вълнуваща за варненската аудитория на плажа пред бойната сцена.

В мощния заключителен мач Едуард Алексанян надви над Якоб Стюбен, подкрепян от своите съграждани и се пребори за европейската корона. Алексанян се наложи с по-чист и акуратен жанр и бе разгласен за победител след три рунда на борбата за европейската SENSHI купа в категория до 90 кг. Българската победа донесе още една купа за страната ни и затвърди именития статут на родните бойци, които вдъхват подобаващ почит на своите интернационалните противници.

Сред специфичните самостоятелни оценки на интернационалната галавечер SENSHI 18 Михаил Велчовски получи за повторно тази година специфичната премия „ Боен дух “. Той показва невероятна сила и увереност по време на дуела си против застрашителен съперник и не се съобщи без да извоюва своята скъпа победа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР