Българските банки направиха стрестестовете и ги минаха. За момента банковата

...
Българските банки направиха стрестестовете и ги минаха. За момента банковата
Коментари Харесай

Емил Караниколов: Банковата ни система е стабилна

Българските банки направиха стрестестовете и ги минаха. За момента банковата система не е уязвима, тя е извънредно гъвкава и ще откри верния метод, Това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов пред Нова телевизия.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1508
Според него Българска народна банка ясно е посочила, че следи нещата с пакета от ограничения за 9.3 милиарда лева против пандемията.

Владислав Горанов: Държавата е готова за тази рецесия

Относно спекулата в цените, Караниколов съобщи, че има към 130 продукта, които са жизненоважни за популацията. „ Следим цените и на едро, и на дребно. От през днешния ден има предложение да се постави таван. Притеснявам се, че в случай че го сложим, всички ще отидат на оптималната цена и след няколко дни ще се събудим с доста по-скъпи стоки”, разяснява министърът на стопанската система.

По думите му предлагането е страната да следи тези съществени артикули и да има механизъм, който да употребява, в случай че цените се покачат спекулативно. Що се отнася до туризма, Караниколов изясни, че даже и да се дадат пари за този бранш, той не може да работи сега. „ Министерството на туризма приготвя спешна стратегия”, Караниколов.

Той обаче изясни, че се договаря да бъдат пренасочени средства от еврофондовете, които не са изразходвани.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1508  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР