Български възход ще подкрепи Габровски за премиер, но не и

...
Български възход ще подкрепи Габровски за премиер, но не и
Коментари Харесай

Правителството Габровски няма да мине! Български възход ще подкрепи Габровски за премиер, но не и състава на кабинета му

" Български напредък " ще поддържа Габровски за министър председател, само че не и състава на кабинета му. Това стана ясно от изявление на Стефан Янев в Народното събрание. 

" Днес в този ден, когато би трябвало да гласуваме Министерски съвет, на процедура виждаме резултатите от този разговор, какъв брой е съумял ", сподели той.

Няма отговор на главния въпрос по какъв начин да излезем от политическата рецесия, безапелационен бе някогашният длъжностен министър председател.

Гласуването за оферти кабинет от ГЕРБ-СДС е нашата връзка с жителите и проява на това дали има връзка сред думите и делата ни. Поздравявам ГЕРБ-СДС за номинацията на проф. Габровски поради знак към българското общество. Трябва и ние в Народното събрание да създадем такива жестове, акцентира Янев, представен от  Евроком.

Действията и поддръжката на кабинета би трябвало да бъдат учредени на ясни политики и правила. Дали посредством съдружно съглашение, или механизъм, доказващ прозрачността, няма значение, сподели още водачът на БВ.

Ще подкрепим персонално професор Габровски като претендент за министър председател, само че ПГ на БВ няма да поддържа Министерски съвет, сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР