Български творец, чийто син също е бил на купона с

...
Български творец, чийто син също е бил на купона с
Коментари Харесай

Проговори баща, чийто син също е бил на купона със сина на Румен Радев

Български създател, чийто наследник също е бил на купона с Георги Радев, опроверга зявлението на президентството във връзка изцепката на сина на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. По думите му Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на лъжел.

По думите му 17-годишният правоприемник на президента е тотално изоставено дете, което е известно на всичките му другари с нападателния си манталитет, защото малтретирал другите деца.

Ето какво още написа писателят и актьор Васил Русев, представен от "Зонанюз ":

"Г-н, Радев! Ехоооо! Разочарован съм! Много съм отчаян. Разочарован съм от Вас и като човек, и като главнокомандващ, и като сякаш обединител на нацията, и като "президент ". Особено ми беше мъчно да напиша последното, даже и в кавички. Току-що гледах по малкия екран изказване, че синът ви не е участвал на въпросния, към този момент станал печално прочут ваучър, в нарушаване на противоепидемичните ограничения! СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ!

Откъде съм наясно, че лъжете ли - доста просто, ами моят заварен наследник беше съученик с тотално изоставеното от вас момче и беше на същия този ваучър. (Моят заварен наследник към този момент си понася следствията. А вашият?) Но дано се върнем малко обратно - детето ви малтретираше всички в учебно заведение, но в никакъв случай не биваше наказван. Защо ли? Сигурен съм, че той не е неприятно момче, даже съм чувал, че е доста интелигентен, само че вие явно нямате никакъв надзор над него, не ви интересува, и евентуално в никакъв случай не сте му споделили две същински бащински думи. Жалко!

Не е толкоз ужасно, че младежи купонясвали (колкото и да не е вярно в сегашната ситуация), няма ужасно, че са задържани (дето се вика, в случай че не са те прибрали най-малко един път, не си живял), само че да излизате с изказване, че случилото се е лъжа и синът ви не е бил на събирането е ДЪНО! Какво желаете да кажете - че другите деца са си въобразили, че служителите на реда са фантазирали ли? Може би 30 индивида си измислят, с цел да ви злепоставят предизборно? Това е тъпо. Появете се и постъпете мъжки, щом историята към този момент е раздухана! Това да се криеш, да лъжеш и извърташ е характерно за един вид хора, от които уповавам се, че не сте. Много рядко си разрешавам да експлодирам по този метод, само че не мога да се удържа този път! "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР