Български студенти с познания по немски език ще могат да

...
Български студенти с познания по немски език ще могат да
Коментари Харесай

Важно! Германия кани наши студенти на работа през лятото на 2018, срокът за записване е до 23 януари

Български студенти с знания по немски език ще могат да работят като обслужващ личен състав в Германия идващото лято, заяви Агенцията по заетостта.

Предложенията за работа са в селското стопанство, хотелиерството и ресторантьорството (сервитьори, камериерки, бармани, спомагателен личен състав в кухня, общи работници), компании за разчистване на пространства и индустриални обекти, вериги за бързо хранене, както и немските пощи.

Желаещите би трябвало да подадат заявление в свободен текст на български език до 23 януари 2018 година в бюрото по труда, обслужващо региона, в който се намира висшето учебно заведение.

Изискванията към претендентите са да бъдат български жители и студенти в български висши образователни заведения, да са на възраст сред 18 и 35 години и да са постоянна форма на образование.

Младежите би трябвало да не са финален курс на семестриално образование, да имат положителни знания по немски език (най-малко три години проучване на немски език) и да са подготвени минимум два месеца да работят в Германия.

Документите ще бъдат предоставени на немските работодатели, които ще предадат поименно определените от тях студенти непосредствено в Централата за задгранично и профилирано ходатайство в Бон.

Подробна информация може да бъде получена в Информационния център на Агенция по заетостта на тел. 02/980 87 19 или в бюрата по труда по местоположение на висшето учебно заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР