Български строители са жертвите на рухването на скеле на голям

...
Български строители са жертвите на рухването на скеле на голям
Коментари Харесай

Български строители са загиналите при рухване на скеле в Германия

Български строители са жертвите на рухването на скеле на огромен строителен обект в немския град Хамбург, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на ДПА.

Местната противопожарна работа осведоми, че при разчистването на отломките са открити четири тела, като всички служащи, които по-рано са били оповестени за изчезнали, към този момент са открити. Първоначално информацията, която бе публикувана, говореше за три жертви.

8-етажното скеле се е срутило върху асансьорна шахта малко след 9.00 часа локално време тази заран. Височината на отломките доближава до втория етаж на постройката, до която е било ситуирано оборудването.

Говорител на противопожарната работа изясни, че главната компликация е в това, че има доста детайли от скелето, които би трябвало да бъдат обезопасени.

На местопроизшествието работят към 150 спасители.
 Трима служащи починаха след сриване на скеле в Хамбург
Трима служащи починаха след сриване на скеле в Хамбург

Един потърпевш е в сериозно положение

Следователи от хамбургската полиция към този момент правят първичен оглед.Все още обаче е прекомерно рано да се откри повода за сриването.

Инцидентът е станал в строителната зона " Юберзеквартир " в пристанищния регион " Хафен сити ", където се построяват търговски център, заведения за хранене, офиси и хотели. Става въпрос за една от най-големите строителни площадки в Хамбург.

Според един от ръководителите на градежа, когато скелето се е срутило, на обекта са работили сред 1300 и 1500 души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР