Български стартъп представя революционен подход с бизнес модел без служители

...
Български стартъп представя революционен подход с бизнес модел без служители
Коментари Харесай

Новата ера на онлайн търговия започва сега

Български стартъп показва революционен метод с бизнес модел без чиновници и цялостно портфолио от решения за е-търговия.

В ерата на дигитализацията, доста бизнеси се стремят към наличие в онлайн пространството. Вече има софтуерна платформа, която предлага интегрирани решения, обслужващи както обичайните бизнеси с физически магазини или индустриални бази, по този начин и занапред започващи бизнесмени, които избират да стъпят непосредствено в цифровия свят.

Добрият образец, който може да помогне и на двата вида бизнеси, се назовава . В случая с обичайните бизнеси, този новаторски стартъп е основен инструмент за сливане на физическия и онлайн магазина. За новите е-бизнеси, платформата обезпечава подпомагане с всички нужни стъпки - от основаване на компания и създаване на бранд и лого, до формулиране на тактики за цифров маркетинг и ръководство на продажбите.

Компанията предлага два метода на потребление на платформата - първата дава опция на Партньорите (бизнес потребителите) да ръководят своя онлайн магазин независимо. Втората алтернатива им разрешава да дават ръководството на онлайн наличието си и комерсиалното си развиване напълно в ръцете на експертния екип на българския стартъп.

Независимо от определения модел, бързият и безпроблемен старт в онлайн търговията е обезпечен. Това прави платформата извънредно подобаваща

72 часа до сполучливия онлайн магазин

Звучи съвсем необикновено, само че компанията построява изцяло функционални онлайн магазини единствено за 72 работни часа. С помощта на новаторски софтуерни решения и голям брой дизайн тематики, клиентите могат да се възползват от бързо и дейно създаване на собствен е-бизнес.

Единственото, което се изисква от бизнесмените, е да дават азбучник с артикули, съпроводен със фотоси и описания, както и нужната правна документи. Ако обаче не разполагат с тези цифрови активи, екипът на NEXT BASKET може да им предложи пакет от над 125 услуги, които обгръщат целия набор на процеса на цифровизация.

Персонален помощник и професионални бизнес съвещания

С оглед на динамичността в областта на електронната търговия, NEXT BASKET осъзнава смисъла на профилирана поддръжка. Платформата дава на своите Партньори опцията да работят с личен помощник, който е разполагаем за препоръки и помощ по организационни, механически и стратегически въпроси.

Като допълнение, експертният екип на компанията предлага профилирани съвещания в области като продуктово позициониране, ценообразуване, счетоводство и бранд тактики. Така, клиентите освен получават достъп до високотехнологични принадлежности, само че и до знанията нужни за оптималното им потребление за увеличение на приходите.

Комплексни услуги за всеки бизнес

Единствената по рода си композиция от онлайн комерсиална платформа, интегрирана ERP система със складов модул, и многообразие от услуги за е-бизнеса трансформира българския стартъп в безспорен пионер в бранша.
Всички тези функционалности дават опция за развиването на по този начин наречения " бизнес без чиновници " - модел, при който бизнесмените дефинират потребностите си динамично и постоянно имат верния екип, който да реагира на тях.

Като част от екосистемата на NEXT BASKET, клиентите имат достъп до портфолио от над 125 платени и безвъзмездни услуги, в това число:

● Маркетинг и реклама в обществените мрежи
● Професионална SEO оптимизация
● Фото снимане и изложение на артикули
● Създаване и поддръжка на бизнес блог
● Правни и счетоводни услуги
● Дизайнерски услуги
● Програмиране на спомагателни функционалности и други

Това в действителност революционно решение в областта на е-търговията, дава опция на всеки е-бизнес да се развива без ограничавания и без потребността от огромен екип, огромни вложения или механически знания. А това значи, че триумфът в онлайн продажбите е наличен за всеки - стига да разполагате с подобаващата платформа, която събира всички нужни съставни елементи под един покрив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР