Български специалист с дългогодишен опит и успехи на международна сцена

...
Български специалист с дългогодишен опит и успехи на международна сцена
Коментари Харесай

Треньор с успехи в Шампионската лига поема ВК Люлин

Български експерт с дълготраен опит и триумфи на интернационална сцена - Ангел Кошеджийски е един новите треньори във волейболен клуб Люлин (София).

Кошеджийски, който има зад тила си две победи с женският волейболен тим на Левски Сиконко в Шампионската лига през сезон 2002/2003 (над Вакъфбак с 3:1 и Тенерифе с 3:0) и 10 годишен опит с разнообразни тимове в Италия, застава отпред на мъжкия тим на Люлин във Висшата Лига, както и ще работи с подрастващите в школата.

Най-голямото изобретение във волейбола на Кошеджийски е Матей Казийски, като негов първи треньор в тима на Славия.

„ През 2013 година бях очевидец на първите стъпки от развиването на ВК Люлин. За известно време бях откъснат от волейбола и след 6 години това, което виждам, надмина упованията ми. Люлин има капацитет да се развие като един от водещите волейболни клубове в България. Благодаря на управлението, че ме предложения да се причисля към клуба “, разяснява Ангел Кошеджийски.

„ Познавам Ангел Кошеджийски от съвсем 20 години и съм благополучен, че ще работим дружно за развиването на волейбола във ВК Люлин. Знам неговите качества като треньор и като човек, което ме прави оптимист за бъдещето на клуба “, съобщи за BGvolleyball.com президентът на ВК Люлин Деян Нинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР