Български спасители откриха и спасиха жива жена в Антакия. Това

...
Български спасители откриха и спасиха жива жена в Антакия. Това
Коментари Харесай

Български пещерняци спасиха жена след 135 часа под отломките ВИДЕО

Български спасители откриха и избавиха жива жена в Антакия. Това оповестяват от българската организация " Пещерно избавяне " на своята страница във Facebook. За да доближат до нея, пещерните спасители са употребявали характерните си умения, пролазвайки през тесни кухини и паднали плочи.

" И въпреки всичко напъните не са напразни! Все още има вяра да бъдат открити хора измежду разрушенията. Вчера, 11 февруари в късния следобяд, след повече от 135 часа под руините в центъра на Антакия сполучливо беше избавена жена.
След открита звукова връзка, екип 1 на Пещерно избавяне се отзовава, с цел да спомага за локиране на нейното точното местонахождение.

За да доближат до нея, пещерните спасители са употребявали характерните си умения, пролазвайки през тесни кухини и паднали плочи. По подаденото от тях изложение, екипите с тежка механизирана техника са почнали работа, с цел да извадят сполучливо дамата ", пишат спасителите.

Припомняме, че избавителните кучета и техните водачи от отрядите в Банско и Разлог към този момент са на родна земя, откакто участваха в избавителни акции в Турция след опустошителното земетресение.

Броят на починалите при земетресението в Турция и Сирия набъбна до над 28 000 души.

Заради опасения за сигурността някои интервенции за оказване на помощ бяха прекратени, а 48 души бяха задържани за грабежи или опит за машинация на жертвите след земетресението в Турция, оповестяват държавните медии.

Десетки хиляди спасители не престават да претърсват изравнените със земята квартали макар мразовитото време, което задълбочи нещастието на милиони хора, които обезверено се нуждаят от помощ.



 



Кадри: Пещерно избавяне / Cave Rescue Bulgaria
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР