Български социалисти и представители на политическа партия Възраждане се събраха

...
Български социалисти и представители на политическа партия Възраждане се събраха
Коментари Харесай

Докато Каховка залива хора, шефът на БЧК уважи приема на Митрофанова

Български социалисти и представители на политическа партия " Възраждане " се събраха на банкет в съветското посолство в София, проведен по случай идния Ден на Русия (12 юни). Това описа ТАСС през вчерашния ден вечерта, като се базира на собствен сътрудник на място. Имена в информацията не се показват, само че има съпровождащо видео, което е хванало в кадър евродепутатът Петър Курумбашев, водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов и водачът на АБВ, част от Левицата Румен Петков.

На фотография, оповестена настрана в профила на Руското посолство у нас, Митрофанова получава огромен букет цветя от ръководителя на БЧК Христо Григоров.

Посланикът на Русия Елеонора Митрофанова приветства гостите на тържеството, като означи, че сега всички живеят в ера на съществени промени. " Всички ние живеем в мъчно време, в интервал на световни съществени промени, които оформят координатната система на новия многополюсен международен ред. В тези условия Русия, като деен индивид на протичащите процеси, се стреми освен да обезпечи спазването на своите ползи, само че и да формулира разбираеми за множеството страни правила на интернационалните връзки, учредени на взаимно почитание и тъждество, изключващи господството и хегемонията на едни над други ", акцентира Митрофанова.

Дипломатът означи, че страните, които са поели функционалността на " жандарми на планетата ", интензивно се опълчват на Русия, само че не реализират мечтаните резултати, макар че основават избрани компликации. " Искам да ви уверя, че макар напъните на така наречен групов Запад Русия ще продължи напред ", съобщи Митрофанова.

Тя порица управляващите у нас, че " решително се придържат към антируския разказ " и " въвличат страната в спора в Украйна ".

" Въпреки че възгледите на българските жители за настоящия дневен ред надалеч не са еднородни, публична София решително се придържа към антируския разказ. Системното замесване на страната в спора в Украйна - било то посредством доставяне на киевския режим с муниции или да вземем за пример посредством възможното изпращане на народен контингент в зоната на военните дейности, безспорно ще има отрицателни последствия за двустранния разговор ", сподели още Митрофанова.

Посланикът на Русия в България изрази убеденост, че настоящето " състояние на нещата ще се оправи с времето " и че дипломатическите връзки сред двете страни ще получат своето ново развиване.
 Тагарев: Ще даваме оръжие на Украйна, с цел да подсигуряваме нашата сигурност
Тагарев: Ще даваме оръжие на Украйна, с цел да подсигуряваме нашата сигурност

Има консенсус сред ГЕРБ и ПП/ДБ за най-малко 2% от Брутният вътрешен продукт за отбрана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР