Български шофьор от Чикаго влиза в приключенското състезание Игри на

...
Български шофьор от Чикаго влиза в приключенското състезание Игри на
Коментари Харесай

Тираджия от Чикаго подпали ефира на Нова тв

Български водач от Чикаго влиза в приключенското съревнование „ Игри на волята: България “ по NOVA тази есен.

Разградчанинът Веселин Панчев преди време е печелил оценки с екипа на баскетболния отбор на Лудогорец. От години живее в Съединени американски щати и работи като интернационален водач. Той е на 32 години и е зодия Козирог. Няма жена, написа bg-voice.com.

Веселин споделя, че никой българин не може да оцени хубостта на родината по този начин, както един бежанец. Панчев се зарича, че в случай че завоюва играта, ще се върне в България и ще сътвори семейство.



„ Имам камион, с който обикалям Америка. Работата ми харесва – всеки ден съм на друго място. Пътувам по дългите бели пътища и мисля за нещата от живота… “, показа той пред уредниците. „ А когато спра, упражнявам. В камиона си постоянно имам лостове, дъмбели, ластици… Често хората се опулват, като ме видят да упражнявам на някой паркинг. “

“Игри на волята: България ” е огромна продукция, която се снима на 10 разнообразни местоположения – едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души. Световният ефирен формат е основан в Колумбия, откъдето за фотосите му в България дойде консултантът Хуан Розалес. Той има над 10-годишен опит в телевизионните надпревари и е взел участие в фотосите на 30 разнообразни сезона от “Игри на волята ”.



„ Всяка страна прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да проследявам, че се съблюдават главните детайли, които го вършат неповторим. Сигурен съм, че даваме началото на нещо огромно в България “, споделя Хуан.

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР