Български сериал от 18 часа вечерта? Такова нещо досега не

...
Български сериал от 18 часа вечерта? Такова нещо досега не
Коментари Харесай

„Скъпи наследници“ тръгна с рожден ден и шоколадова торта! Цветана Манева, Орлин Павлов и Койна Русева с ключови роли в сериала

Български сериал от 18 часа вечерта? Такова нещо до момента не е имало в роден ефир, което обаче не значи, че не може да съществува. От 15 януари Би Ти Ви пуска най-скъпата продукция в историята си тъкмо от 6 часа всяка делнична вечер, научи HotArena.

Това е поредицата „ Скъпи наследници ”, за която към този момент са подготвени цели 170 епизода. Още преди да види ефир, тя бе щедро полята от екипа с вино и корав алкохол, подсладени с шоколадова торта. Купонът се оказа навръх рождения ден на различен от ангажираните в сериала – Любомир Ковачев. Той закъсня и пропусна формалната част, в която гостите пяха „ Честит рожден ден ”, само че пък завари непокътната шоколадовата торта, приготвена особено за празника му.

Вторник вечер беше звездна в един от най-известните клубове в центъра на София. Точно в 6 вечерта той се изпълни с толкоз известни лица, че ловците на подписи несъмнено ще съжаляват до края на живота си за пропуснатата опция да си създадат селфи със звезда. Орлин Павлов, Ники Илиев, Любомир Ковачев, Димитър Баненкин, Веселин Калановски бяха каймакът на компанията. Тя обаче бе изключително блестяща, с помощта на нежното наличие на дамите в нея – усмихната Л орина Камбурова, високата Стефания Кочева, нежната Рая Пеева и изисканата Искра Донова. Сред тях на очи се набиваше едно непознато, само че за сметка на това доста удивително лице на млада брюнетка. Оказа се, че това е откритието на „ Скъпи наследници ” – Даяна Ханджиева. Красавицата досега е изпълнявала единствено епизодични функции, само че в сериала на Би Ти Ви й е поверена основна героиня, написа " Уикенд ".

Всички те се бяха събрали, с цел да отпразнуват идния старт на продукцията, която родните фенове чакат към този момент повече от година, а екипът – цели три. Оказва се, че работата по „ Скъпи наследници ” е почнала още през 2015-а. Специално за фотосите е издигнато цяло село, в което се развива действието. Историята е за едно семейство, което чака голямо завещание, само че с цел да го получи, би трябвало да се реалокира на село за цяла година без право на овакантяване за повече от 12 часа, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР