Български съдии получиха назначения за срещи от решителната фаза в

...
Български съдии получиха назначения за срещи от решителната фаза в
Коментари Харесай

Български рефери с назначения в решителната фаза от европейките клубни турнири

Български съдии получиха назначения за срещи от решителната фаза в европейските клубни шампионати по волейбол, в това число и най-престижния – Шампионската лига.

Още през днешния ден (6 март) Милан Тодоров ще с бъде втори арбитър на в срещата-реванш от полуфиналите от третия по мощ шампионат " Чалъндж къп " сред португалския Спортинг (Лисабон) и италианския Веро Волей (Монца). В Спортинг играе националът Николай Николов, а в Монца капитанът на България Виктор Йосифов. В първия мач сред двата отбора, който бе преди седмица в Италия, също имаше българско присъединяване, като втори рефер беше Милена Лазарова .

Петър Харизанов пък ще управлява първия заключителен мач от шампионата " Чалъндж къп " при дамите. Все още не са известни противниците, които ще спорят за купата на 20 март. Българинът ще бъде първи арбитър на мача.

Най-престижният шампионат в Европа Шампионската лига продължава с 1/4-финали, където още веднъж има родно присъединяване при управлението на срещите. Илиян Георгиев ще бъде втори арбитър на първия 1/4-финал при дамите, който опълчва немския Алианц МТВ (Щутгарт) и италианския Игор Горгондзола (Новара) на 12 март. Ивайло Иванов пък ще управлява като първи рефер реванша сред двата отбора, който е на 21 март в Италия.

Добромир Добрев ще се изяви в Шампионската лига при мъжете, като ще свири втория 1/4-финален конфликт сред грандовете Кучине Лубе (Читанова), с Цветан Соколов в състава, и Динамо (Москва). Двубоят е на 21 март в Италия, а Добромир Добрев ще бъде втори арбитър на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР