Български съдии и делегати бяха включени в нарядите за предстоящите

...
Български съдии и делегати бяха включени в нарядите за предстоящите
Коментари Харесай

Родни рефери и делегати с наряди за евротурнирите

Български съдии и делегати бяха включени в нарядите за идните дуели от втория квалификационен кръг на шампионатите по хандбал EHF Cup – мъже и дами и EHF Challenge cup – мъже.

Родната топ двойка рефери Георги Дойчинов и Юлиян Горецов е назначена да управлява срещата реванш от конфликта сред СКА Минск (Беларус) и РД Рико Рибница (Словения) в EHF Cup. Мачът е на 13 октомври в Минск, а първата среща е седмица по-рано в Рибница.

Михаил Башев също ще взе участие в дуел от втория квалификационен кръг на шампионата EHF Cup при мъжете. Председателят на родната НСКХ ще бъде пратеник на първия мач от дуела сред ХК Бутел Скопие (Северна Македония) и ЗТР Запорожие (Украйна). Сблъсъкът сред двата състава е на 5 октомври в Спортен център „ Кале “ в македонската столица.

Башев ще бъде пратеник и на мач от втория квалификационен кръг на шампионата EHF Cup за жеви. Това ще бъде срещата реванш сред съветския Астраханочка и Astrakhanochka и немския Бухтехубер Сухопътни войски на 19 октомври в Астрахан.

В същия шампионат Андрей Андреев е назначен за пратеник на първата среща от дуела сред ПАОК (Гърция) и ЗОРК Ягодина (Сърбия) на 13 октомври във Верия. На същата дата реферите ни Светлин Йовчев и Звезделин Йончев ще управляват мач №1 от конфликта сред ХК Звезда (Русия) и Скуру ИК (Швеция).

С наряд за втория квалификационен кръг на шампионата EHF Challenge cup за мъже е Делян Генчев. Той ще бъде представител на Европейската федерация в срещата Продефтикос Пафос (Кипър) – Пас Аеропос Едесас (Гърция). Мачът е на 5 октомври в Пафос (Кипър).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР