Български работници и работодатели имат шанс да спечелят предметни награди

...
Български работници и работодатели имат шанс да спечелят предметни награди
Коментари Харесай

Българи с шанс да спечелят награди до 500 евро с деклариран труд

Български служащи и работодатели имат късмет да завоюват предметни награди до 500 евро, в случай че се включат в състезанието #EU4FairWork за шерване на положителни практики, доказващи изгодите от работата на ярко. Той се провежда в границите на Европейската акция за заявен труд, осведомят от Главна ревизия по труда.

До 21 август искащите да вземат участие би трябвало да изпратят фотография или видео до 90 секунди, дружно с малко изложение за изгодите от заявения труд за тях и техните фамилии (ако са работници) или за тяхното дружество (ако са работодатели). Работният език на състезанието е британски.

Експерт с коментар за цените на горивата и има ли заплаха от взрив на сивия бранш

Снимките и видеата в категория "Работници " ще се разпространяват във Facebook страницата на EURES https://www.facebook.com/EURESjobs/.

Историите на работодателите за изгодите за бизнеса от заявения труд ще се разпространяват основно през профила на Европейския орган по труда (ELA) в LinkedIn https://www.linkedin.com/company/european-labour-authority/ и по-рядко в профила му в Twitter https://mobile.twitter.com/EU_ELA/
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР